Preview Mode Links will not work in preview mode

vardagsprepping

Dec 31, 2020

Ett kort avsnitt där jag önskar er ett gott slut och ett Gott Nytt År. Jag ger också lite tips på några nyårslöften av prepper-karaktär som ni kan avge!

Sköt om er! :)


Dec 24, 2020

En liten julhälsning till er lyssnare och många tack till er som har deltagit i podcasten som gäster, skickat in frågor eller recenserat verket i er podd-aggregator.

GOD JUL!
Preppa lugnt och glöm inte vattnet :-)


Dec 17, 2020

Ett nytt inslag till podden; prepper-prylar. 

Utrustning som prenumeration, är det något att ha? Jag pratar lite kring nackdelar och fördelar med konceptet som kommit till Sverige i form av Bereskapsboxen.


Dec 10, 2020

Jag fick möjlighet att sitta ned och prata om prepping tillsammans med Lotta Dalenius (@treamigos). Det blev ett väldigt intressant samtal där vi både pratade om prepping som ensamstående, prepping med barn, men även om naturens helande kraft och varför den hör ihop med barnens mentala hälsa.


Dec 3, 2020

Jag fick möjligheten att sitta ned virtuellt med En svensk prepper och prata om lite allt möjligt. Vi hann med att diskutera lite grann och Anders historia och hur det kom sig att han blev en prepper, varför det är bra att preppa för ett elavbrott och mycket annat.