Preview Mode Links will not work in preview mode

vardagsprepping

Dec 31, 2023

Kära, underbara följare och lyssnare. Nu har vi kommit fram till årets allra sista dag. 

Vi på vardagsprepping vill tacka just dig för att du följt oss, stöttat oss och framför allt stått ut med oss!

I detta avsnitt babblar Anders, Martin och Patrik om nyåret samt delar med sig av några icke preppiga...


Dec 28, 2023

I det här avsnittet försöker Anders, Martin och Patrik runda av året med någon slags sammanfattning av vad som hänt. Men vi försöker också blicka framåt och se vad som kan tänkas hända under nästa år.

Det blir inte ett så värst positivt avsnitt men hoppet finns där ändå. Hoppas att ni delar vår...


Dec 25, 2023

Hygien är viktigt i normalläge, men förmodligen ännu viktigare i en kris. Därför är det viktigt att hålla sig ren men även kunna tvätta kläderna.

Martin har testat en manuell tvättmaskin med centrifug som faktiskt gör jobbet och tvättar lagom smutsiga kläder rena. Centrifugen kan man kanske däremot skippa?


Dec 24, 2023

Älskade lyssnare!
Tusen tack för att just du följer oss, orkar med oss och lyssnar på oss.

I detta avsnitt önskar vi er en lugn, fin och fröjdefull jul. Ta det lugnt om du är stressad. Chatta loss på vardagspreppings vänner om du är ensam. Njut av att du är förberedd. Och glöm aldrig att DU är viktig!


Dec 21, 2023

I detta avsnitt sitter Anders och Martin ensamma i studion. Anders berättar om hans familjesituation där en av sönerna har särskilda behov.

Diskussionen kretsar kring utmaningar och lösningar men det viktigaste med det här avsnittet är vår vädjan av att höra från er när det kommer till era upplevelser,...