Preview Mode Links will not work in preview mode

vardagsprepping

Jul 22, 2021

I veckans avsnitt avhandlar vi boktips av det skönlitterära slaget. Det finns ju en hel del romaner och noveller som följer prepper-temat och vi har plöjt igenom en del av dem.

Om du vill köpa The Valley eller The Farm på Kindle Store, finns de här:


Jul 15, 2021

Efter förra veckans avsnitt, kändes det inte annat än rätt att prata lite om hoten på internet och hur vi i våra hushåll kan stärka försvaret för att slippa bli utsatta lika enkelt.

Jag pratar om hur lägesbilden är just nu, försöker förklara några av hoten samt visar hur du säkrar upp din wifi-router,...


Jul 8, 2021

I slutet av förra veckan drabbades Coop av en cyberattack, vilket fick till följd att Taco-fredagen hotades i Sverige. Tack och lov fanns andra affärer som kunde tillhandahålla de livsnödvändiga ingredienserna men vad hade hänt om fler aktörer slagits ut? Vad hade hänt om Systembolaget också blev utsatt...


Jul 2, 2021

Jag fick äran att prata en stund med Olle, som arbetar med utbildning och stärkande av aktörer som har en bärande roll inom vårt lands infrastruktur.

Kan vi luta oss tillbaka och sluta preppa eller ska vi fortsätta att vara på vår vakt? Ni vet redan svaret :)


Jun 24, 2021

Nu är sommaren här och då kan det vara skönt att lyssna på fler poddar under tiden du hänger i hängmattan eller solar på stranden.

Jag och Patrik tipsar därför om våra favorit-poddar när det kommer till prepping.

Om ni vill läsa de artiklar om jag hänvisar till i lyssnar-mailet, finns de här och