Preview Mode Links will not work in preview mode

vardagsprepping

Oct 30, 2023

Dagens boktips är Alva och mörkret, en bok för de allra minsta i prepper-familjen. Här får vi uppleva Alvas känslor när elen försvinner en kväll. Tack och lov har hon en pappa som, trots att han inte identifierar sig som en prepper, är väl förberedd.

Boken är utgiven av Idus förlag och skriven av Sofia...


Oct 26, 2023

Häng med när Emelie och Patrik intervjuar Bo Torbjörn Ek från podden Gräns som är en kunskapskälla inom prepping, nulägesanalys och beredskap.

Vi pratar om podden, hoten som vårt rike behöver bemöta och beredskap överlag.

Mycket nöje!


Oct 19, 2023

Det fanns mycket kvar att prata om även efter vi slutade tala i avsnitt 175. Därför tog vi nya tag och fortsatte beta av Patriks gedigna lista över områden inom prepping.

Här får ni nu ett mastodontavsnitt på över en timme där vi täcker resten. Allt ifrån transport till odling berörs och inte ett öga var...


Oct 18, 2023

Vardagspreppings preppingprylar återuppstår i nytt format!

Förutom att prata om smarta prylar som du kanske inte tänkt på, inkluderar vi nu kortare recensioner av saker som vi fått äran att testa. Ofta lägger vi ju ut dessa på YouTube, men för er som bara lyssnar på podden gör vi ett försök att även...


Oct 12, 2023

I veckans avsnitt tar vi ut svängarna och pratar inte så mycket om prepping egentligen utan istället frågar Emelie och Patrik ut Erik Ekstrand om programmet om preppers som Emelie var med i.

Det blir en ganska givande insikt i hur man tänker som produktionsbolag, varför innehållet vinklas lite åt det...