Preview Mode Links will not work in preview mode

vardagsprepping

Apr 29, 2021

I veckans avsnitt sitter jag själv och pratar om huruvida det är försent att preppa nu när allt kanske verkar vara lite skakigt runt om i världen. Svaret är såklart nej. Om det finns en "rätt tid" att börja preppa så är det banne mig nu. Precis just nu!

Jag försöker också inspirera till att våga ta upp...


Apr 22, 2021

Jag och Patrik, som är en trogen följare till vardagsprepping, satte oss ned och pratade om prepping och barn. Varför är det så viktigt att barnen är med på "tåget" och varför det är viktigt att vara uppriktig i dialogen med dem.

Vi diskuterar även olika mindre kriser och jämför erfarenheter i skolans...


Apr 15, 2021

I det här avsnittet pratar jag om tanken vi har kring Youtube-serien Prepper Basics. Jag förklarar vilken målgruppen är och varför det är viktigt att barn påverkar sina föräldrar samt att föräldrarna ser till att påverka barnen. Prepper-dynamik på hög nivå med andra ord :)

Jag går också igenom...


Apr 8, 2021

I det här avsnittet pratar jag lite om att identifiera de kriser som jag anser är realistiska. Jag tar upp lite om psykiska kriser, ekonomiska kriser och kriser som uppkommer i samband med ohälsa.

Om du vill läsa blogginlägget som jag använder som grund, finner du det...


Apr 1, 2021

I det här avsnittet sitter jag själv och pratar lite om krispärmen (att inventera vardagen, alltså kartlägga familjens schema och komma överens om samlingsplatser) och att ta mig hem.

Jag går igenom hur jag har planerat och vilka hjälpmedel jag har använt för att hitta en bra "hemväg" om något stort skulle...