Preview Mode Links will not work in preview mode

vardagsprepping

Oct 29, 2020

I detta avsnitt går jag igenom mina tankar inför vintern, med fokus på bilen och vad jag har i min lilla låda i bagaget.

Det behövs inte speciellt mycket för att vi ska ha det svårt att ta oss hem, och därför är det viktigt att ha lite extra utrustning med sig i fordonet.


Oct 22, 2020

I detta avsnitt börjar vi med att gratulera min vän Andreas till att äntligen ha tagit de första stegen till att bli förberedd. Han är nu rustad att ta hand om sin familj i 72 timmar! :-)

Vi diskuterar även kring 12 tips som kan få dig att bli som en prepper - helt gratis. Typ.


Oct 15, 2020

I veckans avsnitt fick jag äran att tala med Andreas "Urvaken" som jag vill anse är en av Sveriges största namn inom prepping.

Vi diskuterar lite kring Andreas väg mot frihet eller oberoende, något som många människor i dagens samhälle längtar efter. Vi pratar också lite om hur det går att närma sig...


Oct 8, 2020

Jag sitter ensam i min lilla "bunker" och pratar om mina tankar kring situationsmedvetande eller situational awareness som det kallas på engelska.

Varför är det så viktigt att vi stoppar undan telefonen när vi rör på oss i naturen och i staden. Hur kan vi öva upp vår förmåga att se saker som vi inte tittar på?


Oct 1, 2020

Jag fick möjligheten att denna gång ha två eminenta gäster i den virtuella studion i form av Anette och Niklas från podcasten Hemberedskap.

I detta avsnitt diskuterar vi kring hur du kan stärka din beredskap genom att vidareutbilda dig, bland annat i frivilligorganisationer.