Preview Mode Links will not work in preview mode

vardagsprepping

Apr 29, 2023

Hej och hå!

Trevlig lördag på er, kära lyssnare :)
Idag går vi igenom något som i alla fall Martin precis har fått upp ögonen om; batteriadapters!

Häng med på ett kort avsnitt om hur du kan konvertera dina AA-batterier till något så udda som ett C- eller D-batteri vid en kris. Det handlar som vanligt om att...


Apr 27, 2023

Det var sagt att Martin skulle överraska med ett scenario till övriga i "familjen". Men spjuveraktig som han är, följde han inte spelreglerna utan utmanade istället kompisarna i "vad preppar du för egentligen".

Häng med på ett lite annorlunda avsnitt vilket ändå mynnade ut i en del intressanta diskussioner!


Apr 24, 2023

I veckans avhandling av Prepper Fiction, pratar Martin och Patrik om den Japanska serien Japan Sinks: People of Hope.

Det är en japansk dramaserie (lite överspelad enligt japansk standard), där önationen upplever flertalet kriser samtidigt och hur regering och invånare klarar sig ur det värsta tänkbara -...


Apr 22, 2023

Idag går vi igenom två ganska fräscha betyg på podcasten. Enligt en lyssnare lider vi tydligen av "Det Svenska Preppersyndromet" vilket då ska innebära att vi pratar om våra känslor istället för att komma på lösningar. En etta i betyg blev det där :)

Sen tar vi en lyssnarfråga som handlar om Mylarpåsar -...


Apr 20, 2023

Välkommen till ett ganska långt avsnitt där vi har bjudit in Daniel från Gjordnära. I nästan en timme pratar vi om odling, tunnelväxthus, bevattningssystem, hydroponisk odling och konservering av olika slag.

Ett riktigt matigt avsnitt skulle man kunna säga. 

Gjordnära finner du på...