Preview Mode Links will not work in preview mode

vardagsprepping

Aug 31, 2023

I veckans avsnitt försöker Anders, Emelie, Martin och Patrik diskutera kring de fördomar som finns om prepping. Vi belyser dels de fördomar som vi personligen har mött, men vi har även tagit hjälp av alla våra vänner på Facebook.

Häng med när vi pratar om ifall vi är rädda, om vi tror ryssen ska invadera,...


Aug 28, 2023

Efter ett litet sommaruppehåll, är vi tillbaka med en ny del av vardagsprepping prepper fiction - alltså fiktiva berättelser av något slag som har prepper-tema.

I dagens avsnitt försöker vi avhandla serien "Silo" som finns att avnjuta på Apple TV. Det är en ganska mörk, dystopisk serie som handlar om...


Aug 24, 2023

Häng med på ett långt, men väldigt intressant om AI, eller Artificiell Intelligens som sannerligen är i ropet nu.

Sara är Data Scientist inom biomedicin och har använt maskininlärning och AI under en bra tid. Lyssna på när hon förklarar vad en AI är, vad den gör, vad den inte kan göra och huruvida den...


Aug 22, 2023

Dyster information i vårt rike. Hotnivån för terrorattacker har precis ökats från tre till fyra. Vi samlade därför hela teamet för att diskutera lite kring detta - vad det innebär för nationen och individen i landet.

Sen går vi vidare och pratar (repeterar) om situationsmedvetenhet (situational awareness),...


Aug 17, 2023

Nu är det slut på semestern på alla möjliga olika sätt.Därför tar 3/4 av vardagsprepping tillfället i akt att blicka tillbaka för att se hur vi har stärkt vår beredskap under sommaren. Det blir inte så hemskt mycket revolutionerande upptäckter i det, men vi hoppas att vi kan förmedla en del vishet. 

Sedan...